extra premium

Igazán különleges autóra vágysz? Limitált szériákra, valóban egyedi megoldásokra, motorokra, szériákra? Akkor a legjobb helyen jársz. Bármilyen különleges igényed van, mi leszállítjuk Neked.

Mind a(z) 5 találat megjelenítése

Gyakran Ismételt Kérdések

További kérdésed merült fel a szolgáltatásunkkal kapcsolatban?

Nézd meg a leggyakoribb kérdések között, előfordulhat, hogy azonnal választ kapsz a kérdéseidre. Ha mégsem, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap segítségével.

Milyen kötelezettséggel jár az ajánlatkérés?

Semmilyen kötelezettség nem terhel az ajánlatkérést követően. Munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, tájékoztat a lehetőségeidről, és ezek után dönthetsz, hogyan tovább.

Az ajánlatkérést követően mennyi idő múlva veszitek fel velem a kapcsolatot?

Az ajánlatkérésed után a lehető leggyorsabban igyekszünk feldolgozni a beérkezett ajánlatkérést, viszont így is eltelhet 1 munkanap, míg munkatársunk jelentkezik.

Küldj számunkra üzenetet és segítünk Neked megtalálni álmaid autóját!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, add meg az autó legfontosabb jellemzőit, és mi hamarosan megkeresünk a konkrét ajánlatokkal.

Amik segítik munkánkat:

- autó típusa
- teljesítménye
- életkori, futásteljesítménybeli igényeid
- legfontosabb extrák, amik mindenképpen legyenek benne

Azért vagyunk hogy segítsünk, és kényelmesen, helyetted megkeressük következő autódat, azonban ha Te is böngészni szeretnél, a mobile.de németországi kereskedői kínálatából tudsz választani.

[email protected]
4400 Nyíregyháza, Debreceni út 153.
+36 70 364 6668

powered by