A megbizhatóság a bizalom záloga

A prémium autó csapata tudja, hogy a legfontosabb az ügyfél által elnyert bizalom, amelyhez a megbizhatóság elengedhetetlen. Mindig hosszú távra tervezünk, így büszkék vagyunk rá amikor ügyfeleink időről-időre visszatérnek. Ehhez a gondtalan ügyintézés és meglepetések nélkül megvalósítás elengedhetetlen.

Autórendelés menete

1. Válaszd ki kínálatunkból a számodra megfelelő járművet.

Azért vagyunk, hogy segítsünk, és kényelmesen, helyetted megkeressük következő autódat, igényeid, elképzeléseid alapján. Azonban ha Te is böngészni szeretnél, tekintsd át készletes autóinkat a mobile.de németországi kereskedői kínálatából tudsz választani. Fontos, hogy privát hirdetők hirdetéseit ne keresd. Az importtal kapcsolatos teendőket úgy mint, hazaszállítás, papírmunka, valamint az itthoni forgalomba helyezés körülményes, sokszor bürokratikus ügyeit teljeskörűen mi intézzük. Egyedi kapcsolattartó kollégánk segíti minden ügyfelünk autó vásárlási folyamatát segíteni. Ezen kívül lehetőség van ügyfeleinknek további extra szolgáltatásokat igénybe venni az ügyintézés során. (Extra exkluzív ajándékok az autóhoz, Expressz 10 napos átadás )

2. Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ha sikerült kiválasztani álmai autóját, vedd fel velünk a kapcsolatot és szakértő kollégáink intézik a kiszemelt jármű beszerzését a megbeszéltek szerint. Cégünk egy nagyon szigorú nyugat-európai piac által megkövetelt működési, ügyfélkezelési és ellenőrzési rendszer alapján dolgozik. Csak olyan autót szállítunk le, amit mi magunk is megvennénk. Minden vásárlás során az adott márka egyes képviseleténél alvázszám alapján igazolást nyerünk arról, hogy a megrendelés előtt álló gépkocsi valós és megbíizható helyről származik és adatai minden tekintetben megfelelnek a valóságnak.

3. Megállapodás és szerződéskötés.

A közös megállapodás egy megrendelői szerződés keretén belül kerül leírásra, amelyben rögzítjük az autóvásárlás menetét, feltételeit a jármű tényleges adatait, a fizetési feltételeket és a szállítási határidőt.

4. Hazaszállítás.

A korábban rögzített idő keretek pontos betartásával, szerződéstől függően 10-20 héten belül beszállítjuk az autót, amikor lehetőség van teljes körűen szemügyre venni, átnézni az autót, akár külső szakértő bevonásával.
Az autót igény szerint, akár márkaszervizben is be lehet vizsgáltatni, így teljeskörűen és minden kétséget kizáróan meg lehet arról győzödni, hogy a szerződésben foglaltak szerint járunk el.

5. Forgalomba helyezés.

Miután minden rendben találtál az autóval, következhet a forgalomba helyezési eljárás, ami sajnos 3-5 napot is igénybe vehet. A Nemzeti Közlekedési Hatóság előtt bemutatjuk az autót, ahol egy minden részletre kitérő komplex műszaki vizsga következik. Ezt követően megfizetésre kerül a regisztrációs adó a NAV illetékes hatósága előtt. Minden autó 2 év friss műszaki vizsgával jár együtt.

6. Az autó vételárának kifizetése.

Amennyiben mindent rendben találtál, nincs más hátra, mint a korábban rögzitett szerződésben leírtak szerint kifizetni az autód teljes vételárát, minden egyéb rejtett köktség nélkül. Ha ez megtörtént forgalomba helyezhető az autód az általad megadott névre, és megtörténhet az átadás. Mivel házhozszállítunk az ország teljes területén, így lehetőség van arra is, hogy rendelésed akár garázsod elé tegyük le, bárhol is laksz.

Audi - Prémiumautód.hu
BMW - Prémiumautód.hu
Mercedes - Prémiumautód.hu
Porsche - Prémiumautód.hu
Range Rover - Prémiumautód.hu
Jaguar - Prémiumautód.hu
Tesla - Prémiumautód.hu
Maserati - Prémiumautód.hu
Lexus - Prémiumautód.hu

Küldj számunkra üzenetet és segítünk Neked megtalálni álmaid autóját!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, add meg az autó legfontosabb jellemzőit, és mi hamarosan megkeresünk a konkrét ajánlatokkal.

Amik segítik munkánkat:

- autó típusa
- teljesítménye
- életkori, futásteljesítménybeli igényeid
- legfontosabb extrák, amik mindenképpen legyenek benne

Azért vagyunk hogy segítsünk, és kényelmesen, helyetted megkeressük következő autódat, azonban ha Te is böngészni szeretnél, a mobile.de németországi kereskedői kínálatából tudsz választani.

in[email protected]
4400 Nyíregyháza, Debreceni út 153.
+36 70 364 6668

powered by